Föreningen söker en inköpare/säljare

Dags att ta några steg upp i ekoutvecklingen.

Ronneby Ekomarknad är, tillsammans med Ekotjänsten i Ronneby, på gång med att iordningställa lokaler för ett fysiskt varuhus (inkl lager) vid Emaljervägen 5 i Ronneby, samt med att allmänt utveckla verksamheten och sätta fart på ekoutvecklingen som sådan. I samband med detta söker vi nu en vaken inköpare/säljare till föreningen.

Beskrivning av sysselsättning:
Inköps- och säljarbete, samt även andra i föreningen aktuella arbeten. Arbetet är i stor omfattning av nyskapande slag eftersom det bedrivs i en verksamhet under uppbyggnad. Vad som mer i detalj skall ingå bestäms i samråd med deltagaren. Mångfald i sysselsättningen, och en lagom mix av teoretiskt och praktiskt arbete, eftersträvas. Arbetet sker i gemenskap med övriga föreningar på plats.

Beskrivning av kvalifikationer:
Datorvana och ekointresse samt gärna också viss vana från inköps- och säljarbete. Viktiga personliga egenskaper är servicevilja, nyfikenhet, ansvarskänsla, noggrannhet och tålmodighet, samt stort intresse för att ha med människor att göra. Butiks/ebutiksvana är ett plus, men kan också övas och inhämtas på plats.

Tillfälle för arbetslös eller annan intresserad

Vi vänder oss i första hand till arbetslösa, och då främst till långtidsarbetslösa, men även andra kan givetvis komma ifråga. Vår förmåga, såsom varande ideell förening, att betala för arbetet är dock tämligen begränsad. Hör av dig till oss via någon av de kontakvägar som finns på vår kontakt-sida, om du är intresserad av detta. Det går givetvis också bra att ta upp det hela direkt med Arbetsförmedlingen, som har blivit informerad om denna sysselsättningsmöjlighet.

Lämna en kommentar...

*