Välkommen till föreningens ebutik

Ebutiken, liksom verksamheten i dess helhet, är f n under uppbyggnad och har än så länge ett tämligen begränsat sortiment. Produkterna finns just nu enbart att beskåda via denna ebutik, men en fysisk butik, med samma sortiment som i ebutiken, är under planering. Om du är intresserad av att delta i detta uppbyggnadsarbete och i det  ideella föreningsarbetet i allmänhet är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss. Mer information om föreningen och dess verksamhet finner du under Allmän info-fliken i den övre menyn.

Visst innehåll finns i följande huvudavdelningar:

Ett heltäckande ekovaruhus under uppbyggnad

När denna verksamhet är fullt utbyggd kommer detta att vara ett tämligen heltäckande lokalt ekovaruhus, indelat i 10 huvudavdelningar (kategorier), med såväl detalj- som parti-sortiment. Klicka på en avdelning ovan om du vill se dess underkategorier och produkter. Du kan givetvis även använda dig av produktmenyn överst till vänster.

Planerade huvudavdelningar för denna ekorörelse:

Allmänt rem – Dagligvaror – Data och kontor – Hus, hem och trädgård – Kläder och skor – Komm och transport – Litt och konst – Ljud och bild – Prod och verksamhet – Övriga produkter

Veckans produkttips från Ronneby Ekomarknad:

Här har vi plockat ut fem produkter som vi gärna vill lyfta fram under just denna vecka. Om du vill se fler produkter som vi gärna riktar uppmärksamhet på kollar du längre ned på denna sida.

Div produkter som vi just nu fokuserar lite extra på:

Här hittar du nya och ”gamla” produkter, som vi för tillfället är extra angelägna om att göra er uppmärksamma på. Sorterade med senaste först. Alla produkter i fokus hittar du på denna sida.