Köpinformation

Abonnemang

Finns f n möjlighet att abonnera på varulådor och tillägg från GrönsakerDirekt, för avhämtning hos oss. Framöver kommer du också att ha möjlighet att abonnera på våra egna varulådor, samt på varulådor som du själv sätter samman. Läs mer på Abonnemang-sidan.

Köpvillkor och garantier

Moms ingår i angivna priser med 25, 12 resp 6%, beroende på vilken skattesats som gäller för produkten. Fram till dess att varuhuslokaler har blivit iordningställda kommer varorna huvudsakligen att tillhandahållas via hämtning hos oss eller vid närcentra, via hemleverans, eller via transporter med DHL och Posten.

Inom Ronneby/Kallinge tätort är det fri hemleverans för beställningar över 500 kr. I övriga delar av Ronneby kommun och i Karlshamns och Karlskrona kommuner är det fri hämtning vid Närcentra resp Kommuncentra vid olika beloppsnivåer beroende på geografisk belägenhet och aktuella transportförutsättningar. I övriga delar av landet debiteras frakt i förhållande till volymvikt och geografisk belägenhet. Information om fraktkostnaden erhålles i Kassan. Mer info om frakter och fraktkostnader finns under Köpvillkor och garantier.

Betalning kan ske via faktura (efter kreditgodkännande), via kort och bank genom Payson, i förskott genom insättning på föreningens plusgirokonto, vid hämtning, eller i samband med mottagandet av varan. Mer information finns att tillgå under Köpvillkor och garantier.

Produktkvalitet

Produktkvalitet innebär för oss att våra produkter i största möjliga utsträckning skall präglas av den ”ekogrund” som gäller för Ronneby Ekomarknad, och även harmonisera med en helande och nyskapande ”ekorörelse”. Läs mer om detta på Produktkvalitet-sidan.