Produktbeskrivning
Mjölksyrejäsning är en konserveringsmetod som med hjälp av de bakterier som naturligt finns på grönsakerna ger syrliga inläggningar med hjälp av lite salt. Denna urgamla förädling och konservering är ett bra sätt att ta tillvara bl a grönsaker så som paprika, tomat, gurka, sockerärter, rotfrukter etc. Har man svårt att tex tåla kål eller rotfrukter är detta ett väldigt bra komplement till salladen.
Gammal som ung, ingen är för gammal för att lära sig denna konserveringsmetod som är långt mycket bättre än dessa ättiksinläggningar med socker som vi kan köpa i butiken. En funtionell mjölksyrningskruka i lagom storlek, eller en vanlig konserveringburk med gummiring, och din favoritgrönsak, sedan är det bara att sätta i gång. En bok som bör finnas i alla hushåll. 80 sidor, A5-format, mjuka pärmar.
Synpunkter
Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.