Nu fokuserar vi på det lokala

Nu lägger vi vårt fokus på Ronneby kommun.

Ronneby Ekomarknad fasar nu successivt ut sina regionala ekoaktiviteter för att renodlat satsa på det lokala här i vår del av Blekinge. Det går dock bra att få leveranser via DHL och Posten över hela landet ytterligare en tid framöver (dock högst några månader), men sedan blir det bara lokal verksamhet och en egenorganiserad lokal leveransservice som gäller för Ronneby Ekomarknad.

Övriga delen av landet blir dock inte lämnat i sticket. Svensk Ekomarknad, en närstående organisation med egen importverksamhet, är redo att ta sig an den regionala verksamheten, med leveranser över hela landet. Tidigare regionala kunder och besökare kommer snabbt att känna sig hemma hos Svensk Ekomarknad. Upplägget och gränssnittet är detsamma som hos Ronneby Ekomarknad. Det är i stort sett bara färgerna som skiljer sig åt, trots att webbsajterna är byggda på olika ramverk.

Flytten av den regionala verksamheten till Svensk Ekomarknad blir inte heller någon stor omställning för oss som jobbar med det hela eftersom de båda organisationerna i detta läge finns i samma lokaler, och använder sig av samma personal. Ingen större skillnad för någon alltså, men en viktig renodling, som vi hoppas skall vara till gagn för såväl ekoverksamheten som dess kunder. Ser fram emot fortsatta trevliga kontakter och en ännu bättre ekohandel.

Lämna en kommentar...

*