Kan rätt kost bota cancer?
Kan rätt kost bota cancer? Baksida

Kan rätt kost bota cancer?

158 kr

En bok för dig som vill hitta naturliga vägar för att komma till rätta med svåra hälsosituationer, eller som bara rent allmänt vill hålla dig frisk.

Beställningsvara

Art. nr. 67441-554. Kategori: . Etiketter: , , , , .

Produktbeskrivning

Med boken ”Kan rätt kost bota cancer och andra sjukdomar?” vill Josef Östlund visa att såväl cancer som många andra sjukdomer egentligen är bristsjukdomar, som i stor utsträckning kan avhjälpas med en kostomläggning. Genom att anamma en kost som huvudsakligen är av vegetariskt slag, med ett stort inslag av råkost, kan balansen återställas, och kroppen s a s bota sig själv.

I boken finns en hel del intressanta fallbeskrivningar från Josefs och hustrun Kerstins verksamhet vid Hälsohemmet Mistelgården, som de startade redan 1974. Tarmrening och intag av groddade mungbönor är återkommande rekommendationer vid svårare situationer.

I boken finns också ett avsnitt om vegetarisk näringlära och en receptdel. I den vegetariska näringsläran beskrivs bl a matsmältningsprocessen och kostens funktion och betydelse, liksom hur man uppnår och bibehåller ett starkt immunsystem genom rätt bakterieflora i tarmarna.

Författare: Josef Östlund
Förlag: Kozica förlag
Upplaga: 4:e
Tryckår: 2008
ISBN: 91-970123-7-8
Antal sidor: 109
Format: häftad
Språk: svenska
Vikt: 172 g
Storlek: 207x148x7

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Kan rätt kost bota cancer?”

*