60-årsfirande hos kvarndistributören Luba

Luba firar med sänkta priser på Mühle 1 och 2.

Luba firar med sänkta priser på Mühle 1 och 2.

Luba, som är ett systerföretag till Hawos, kröner sitt jubileumsfirande med att under tiden 1/12 2013 till 15/1 2014 sänka priset på sädeskvarnarna Hawos Mühle 1 och 2. Så nu har du, som har insett fördelarna med att kunna mala ditt mjöl själv, möjlighet att komma över dessa klassiska kvarnar till ett mycket förmånligt pris.

Mühle 1 har en motor på 360 W och kan mala ca 120 gr fint mjöl per minut, medans Mühle 2 har en 600 W-motor och en malkapacitet på ca 220 gr fint mjöl per minut. Båda kvarnarna har malstenar av korund/keramik och 10 års garanti. Mer information om kvarnarna hittar du på denna sida. Beställ snarast om du vill ha kvarnen innan helgerna. Detta gäller framför allt om kvarnen är satt som beställningsvara.

Lämna en kommentar...

*