Att ta tillvara äpplen, A Schöneck
Att ta tillvara äpplen, bild 2

Att ta tillvara äpplen Schöneck

118 kr

Rödkindat, gyllene, frestande…

Beställningsvara

Art. nr. 67104-810. Kategorier: , , . Etiketter: , .

Produktbeskrivning

Inspirerande och vacker bok. Bokens första del handlar om folktro och ursprung, samt om äpplets biologiska och kemiska uppbyggnad. Annelies berättar sedan om olika sätt att bereda äpplet så som: torkning, mos, chutney, äppelrasp, kvass, must, vinäger, äppelhonung, mm. Receptdelen innehåller recept med så naturliga ingredienser som möjligt. Det finns recept på varma och kalla såser, soppor, sallader, kakor, efterätter, pankakor, fyllningar, mm. 95 sidor, A5-format, mjuka pärmar.

Synpunkter

Det finns inga synpunkter på den här produkten ännu, men lämna gärna Dina synpunkter.

Bli den första att tycka till om “Att ta tillvara äpplen Schöneck”

*